Προώθησε την επιχείρησή σου σωστά!


Υπηρεσίες μάρκετινγκ για μικρομεσαίες επιχείρησεις.

Οι κονσερβοποιημένοι τρόποι προώθησης επιχειρήσεων είναι ξεπερασμένοι. Η κάθε επιχείρηση είναι ξεχωριστή, όσο ξεχωριστός είναι και ο ιδιοκτήτης της.

Πώς η εταιρεία μας βοηθάει μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Η έννοια μάρκετινγκ είναι παρεξηγημένη, πολλοί νομίζουν ότι σημαίνει διαφήμιση. Το μάρκετινγκ δεν είναι διαφήμιση. Το μάρκετινγκ είναι, ότι ενέργεια κάνει μια επιχείρηση, είτε είναι στο ίντερνετ, είτε είναι σε έντυπη μορφή, είτε προφορική, για να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Υπάρχουν δυο τρόποι για να αυξήσει μια επιχείρηση τις πωλήσεις της, να αποκτήσει καινούριους πελάτες ή στους ήδη υπάρχων.

Πλάνο για Στρατηγική Μάρκετινγκ

 Εάν δεν έχεις ένα πρόγραμμα, ένα πλάνο για το πως θα προωθήσεις την επιχείρησή σου θα είσαι πάντα έρμαιο των συγκυριών. Όταν η αγορά δεν πάει καλά εσύ θα πρέπει να πηγάινεις καλά.

Coaching

  Δεν είσαι υπεράνθρωπος. Καθημερινά έχεις χίλια πράγματα στο μυαλό σου και η ψυχολογία σου αλλάζει με τις συνθήκες τις αγοράς. Όλοι χρειαζόμαστε κάποιον να μας βοηθήσει να δούμε το στόχο με καθαρότητα.

Διαχείριση Social Media

 Τα social media πρέπει να χρησιμοποιούνται για ένα σκοπό μόνο, όταν πρόκειται για επιχειρήση, να φέρουν πωλήσεις. Οτιδήποτε άλλο είναι άσχετο. 

Κατασκευή eShop

 Το eShop είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, μια διαφορετική οντότητα. Εάν και είναι προέκταση της επιχείρησή σου, χρειάζεται ξεχωριστή και ιδιαίτερη προσοχή.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

 Είναι αυτονόητο ότι τη σημερινή εποχή πρέπει να έχεις ιστοσελίδα για την επιχείρησή σου. Το ευχάριστο νέο είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να την φτιάξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας…

…ή επιλέξτε μια ημερομηνία για τηλεφωνική/τηλεδιάσκεψη συνεδρία

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί μια αξιοζήλευτη επιχείρηση.


Προσφέρουμε αρχικά μια συμβουλευτική συνεδρία 60 λεπτών

για να δούμε εάν μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Στο Παρακάτω χρονοδιάγραμμα μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού.

(Για να επιλέξετε μεταξύ τηλεδιάσκεψης, μέσω Zoom ή Skype, ή τηλεφωνικώς πατήστε το κουμπί δεξιά του Παρακαλώ διαλέξτε ένα στοιχείο κράτησης)

Σε αυτή τη συνάντησή μας θα βρεθούμε μέσω Zoom ή Skype (τηλεδιάσκεψη) και θα μιλήσουμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στην επιχείρησή σας και τι θα θέλατε να καλυτερεύσετε. Θέλετε να αυξήσετε πωλήσεις; Θέλετε να αυξήσετε την κερδοφορία σας; Θέλετε να μειώσετε τα έξοδα σας; θέλετε να οργανώσετε τα οικονομικά σας; Όλα τα παραπάνω; Ελάτε προετοιμασμένος/η για μια ώρα γεμάτη ενημέρωση και γνώση. Θα μάθετε πράγματα που δεν ξέρατε ότι υπάρχουν. Εγγυημένα!


Μικρομεσαίες επιχειρήσεις που μας έχουν εμπιστευθεί


thin

Χρησιμοποιούμε cookies για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε καλύτερα πώς χρησιμοποιείται ο ιστότοπος. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε αυτήν την πολιτική. Κάντε κλικ για να μάθετε περισσότερα